NEOPHON al 20è Simposi de Sociolingüística (Jyväskylä, Finlàndia)

26 octubre, 2015

Els membres del projecte de recerca NEOPHON han participat al 20è congrés bianual de Sociolingüística, que enguany s’organitzava entorn del tema “llengua, temps i espai” i que s’ha celebrat a la ciutat finlandesa de Jyväskylä, del 15 al 18 de juny.
El panel “New Speakers of Minority Languages: Connectivity and Trajectories across Time and Space” va comptar amb la participació de Maite Puigdevall, Tülay Martínez i Joan Pujolar, a part d’altres col·legues del projecte NEOPHON del grup de recerca IdentiCat.

Maite Puigdevall hi va presentar, juntament amb John Walsh (Universitat de Galway), Estibaliz Amorrortu (Unversitat de Deusto) i Ane Ortega (Col·legi de Formació Begoñako Andra Mari del País Basc), la ponència “New Speakers and Linguistic Mudes: Becoming, Passing and Belonging”. De la seua banda, Tülay Martínez, estudiant de doctorat de l’IN3, i Joan Pujolar van presentar “Institutional and Community Barriers to the Acquisition of Linguistic Capital by African Immigrant Women in Spain”.

A banda d’aquest panel, Joan Pujolar va presentar “Beyond Normalisation: Globalising Catalan culture” en el col·loqui convidat “Boundaries, Disturbance and Conversation”, i va ser el relator de la sessió “Transforming Working-Life and Nordic Egalitarianism: Needs, Practices and Negotiations of Identities in Workplaces in Denmark and Finland”.

Comentaris
Deixa un comentari